Disclaimer

De informatie en inhoud van Dokter Media (te weten alle gepubliceerde informatie en inhoud van de website, nieuwsbrief en social media accounts op Facebook en Twitter, hierna steeds samen genoemd als ‘de inhoud van Dokter Media’) zijn niet bedoeld als vervanging voor professionele medische zorg. Als je vragen hebt over medische zorg, diagnoses of behandelingen, neem dan altijd contact op met je huisarts of behandelend specialist. Het gebruik van de inhoud van Dokter Media en eventuele beslissingen die je op basis daarvan neemt, zijn voor eigen verantwoordelijkheid.

Ondanks de grootst mogelijke zorg die Dokter Media aan haar inhoud besteedt, bestaat de mogelijkheid dat de gepubliceerde informatie onvolledig en/of onjuist is.

Dokter Media aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele schade of consequenties ontstaan door direct of indirect gebruik van de inhoud van Dokter Media.

Dokter Media besteedt de grootst mogelijke aandacht en zorgvuldigheid aan de actualiteit en correctheid van alle gepubliceerde informatie. Deze informatie valt onder de verantwoordelijkheid van een onafhankelijke redactie. Een deel van de inhoud van Dokter Media bestaat echter uit meningen, opinies en persoonlijke ervaringen of opvattingen van de redactie en andere medisch professionals. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de inhoud van Dokter Media, noch aan de individuele bijdrages van de redactie en/of andere medisch professionals.

De inhoud van Dokter Media is uitsluitend bedoeld voor opiniërende en informerende doeleinden. Dokter Media geeft géén medisch advies. Voor persoonlijk medisch advies kun je contact opnemen met je huisarts of behandelend specialist.

Dokter Media controleert met regelmaat de betrouwbaarheid van websites waarnaar gelinkt wordt. Dokter Media is echter niet verantwoordelijk voor de informatie van deze andere websites of voor de diensten die eventueel via deze websites worden aangeboden.

Volg ons op social media