Redactie

Dokter Media brengt nuance en duiding bij medisch nieuws.

De redactie van Dokter Media

Dokter Media is een onafhankelijke website, waarop berichten (reviews of in het kort) worden geschreven om nuance en duiding aan te brengen bij medisch nieuws. De berichten van Dokter Media worden vaak geschreven door de redactie, maar ook andere medisch professionals kunnen een bericht indienen voor publicatie. Deze medisch professionals schrijven op persoonlijke titel. De redactie controleert alle berichten op feitelijke juistheid en leesbaarheid, maar de verdere inhoud reflecteert niet per se de mening van de redactie. Zie voor meer informatie over de werkwijze van Dokter Media ook Over Dokter Media en de disclaimer.

Ook bezoekers van de website van Dokter Media kunnen een nieuwsbericht aandragen voor een review of een in het kort. Wil je een nieuwsbericht indienen, maak dan gebruik van het contactformulier of stuur een mail naar redactie@doktermedia.nl.

Op alle berichten (dus alle reviews en alle in het kort) die worden geplaatst op Dokter Media zit auteursrecht (of copyright). Het is daarom niet toegestaan om, zonder toestemming van de redactie, inhoud van de website over te nemen.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van het meest recente nieuws.

De redactie

Anouk

Anouk de Wit

Redacteur, Open Science

Anouk de Wit is arts (BIG-nummer 19927435401) en in opleiding tot epidemioloog. Momenteel doet zij promotieonderzoek bij de afdeling psychiatrie van de Rijksuniversiteit Groningen. Tijdens opleiding en promotie is haar werk beloond met verschillende (internationale) prijzen en een 6-maandse stage bij de Amerikaanse Harvard Medical School.

Donica

Donica Lodder

Redacteur, Redactieontwikkeling

Donica Lodder is arts (BIG-nummer 09926682501) en werkt als arts-assistent kindergeneeskunde in het Spaarne Gasthuis. Zij volgde haar geneeskundeopleiding (cum laude) aan de Universiteit van Amsterdam, na een studiejaar biomedische wetenschappen aan de Katholieke Universiteit Leuven (België).

Lester

Lester du Perron

Hoofd- en eindredacteur

Lester du Perron is huisarts (BIG-nummer 59914092101) en werkt momenteel als arts in opleiding tot specialist ziekenhuisgeneeskunde in het Amsterdam UMC, locatie VUmc. Hij volgde zijn huisartsopleiding bij het AMC Amsterdam. Na zijn geneeskundeopleiding aan de VU Amsterdam werkte hij eerder als arts-assistent interne geneeskunde in het Medisch Centrum Alkmaar en als arts-assistent kindergeneeskunde in het St. Lucas Andreas Ziekenhuis.

Tijs

Tijs Stehmann

Hoofd- en eindredacteur

Tijs Stehmann is arts (BIG-nummer 19921011201) en werkt als arts in opleiding tot specialist kindergeneeskunde in het Emma Kinderziekenhuis Amsterdam UMC. Eerder werkte hij als arts-assistent kindergeneeskunde in het Deventer Ziekenhuis. Na zijn masters wiskunde en economie werkte hij eerder enige jaren voor Sony Music Entertainment.

© Foto’s: Julian du Perron

Nieuwsbrief

Over Dokter Media

Dokter Media is een platform ter nuancering en duiding van medisch nieuws.

Dokter Media is een initiatief van artsen Tijs Stehmann en Lester du Perron.

Betrouwbare website

Onze website is gecertificeerd door Health On the Net, dat staat voor betrouwbare informatie over gezondheid.