Redactie

Redactie

Dokter Media is een initiatief van Tijs Stehmann en Lester du Perron. Dokter Media is een onafhankelijke website. Het doel van Dokter Media is om op een simpele, begrijpelijke en zo objectief mogelijke manier een bijdrage te leveren aan de interpretatie van medische nieuwsberichten. Om dit doel te bereiken worden korte berichten (reviews of in het kort) geschreven bij actuele medische nieuwsberichten. De redactie schrijft zelf berichten, maar ook andere medisch professionals kunnen een bericht schrijven onder de redactie van Dokter Media. Deze medisch professionals schrijven op persoonlijke titel. De redactie controleert alle berichten op feitelijke juistheid, maar de verdere inhoud reflecteert niet per se de mening van de redactie. Zie voor meer informatie over de werkwijze van Dokter Media ook Over Dokter Media en de disclaimer.

Ook bezoekers van de website van Dokter Media kunnen een nieuwsbericht aandragen voor een review of een in het kort. Wil je een nieuwsbericht indienen, maak dan gebruik van het contactformulier of stuur een mail naar redactie@doktermedia.nl.

Op alle berichten (dus alle reviews en alle in het kort) die worden geplaatst op Dokter Media zit auteursrecht (of copyright). Het is daarom niet toegestaan om, zonder toestemming van de redactie, inhoud van de website over te nemen.

De redactie van Dokter Media bestaat uit:

Tijs Stehmann

Tijs Stehmann is arts en werkt als arts-assistent kindergeneeskunde in het Emma Kinderziekenhuis AMC in Amsterdam. Eerder werkte hij als arts-assistent kindergeneeskunde in het Deventer Ziekenhuis. Na zijn masters wiskunde en economie werkte hij eerder enige jaren voor Sony Music Entertainment.

© foto’s: Viking Promo

Lester du Perron

Lester du Perron is huisarts en werkt momenteel als arts in opleiding tot ziekenhuisarts in het VUmc. Hij volgde zijn huisartsopleiding bij het AMC Amsterdam. Na zijn geneeskundestudie aan de VU Amsterdam werkte hij eerder als arts-assistent interne geneeskunde in het Medisch Centrum Alkmaar en als arts-assistent kindergeneeskunde in het St. Lucas Andreas Ziekenhuis.

Laatste update: 29-12-2019

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Volg ons op social media